• Elektronisk körjournal

  • Jämför leverantörer och priser


Billigaste Elektroniska körjournalen? Jämför priser och funktioner med Offertway

Står ert företag inför valet av nya elektroniska körjournaler och funderar på vilken leverantör som är bäst? Vilka funktioner är nödvändiga och är det alltid bäst att välja billigast körjournal? Offertway har samlat ihop värdefull information som kan vara bra att känna till inför ett val av körjournalsleverantör. Vi berättar bl.a. om varför elektroniska körjournaler bör användas och vad som är bra att tänka på innan sitt val. Vi tittar även på styrkorna hos leverantörer som Abax körjournal, Automile och flertalet andra leverantörers digitala körjournaler för företag. Genom att jämföra funktioner och leverantörer genom Offertway får ditt företag möjlighet att få den bästa elektroniska körjournalen till lägsta möjliga pris.Vad är en elektronisk körjournal?

En elektronisk körjournal sammanställer resorna som görs med ett specifikt fordon hos företaget. Med GPS-teknik mäts antal kilometrar både automatiskt och precist enligt satta krav på dokumentation från Skatteverket. Att använda en elektronisk körjournal underlättar vardagen för både arbetsgivare och anställda. Som anställd är en digital körjournal det enklaste sättet att visa att företagets bil används främst i tjänsten och mindre privat. En elektronisk körjournal skall enligt Skatteverkets innehålla registreringsnummer, körsträcka, datum och syfte med resan. Dessutom skall specifika adresser för start och stopp finnas med för att klassas som en fullt godkänd digital körjournal. 

Skapa kostnadsfri förfrågan

Välj tjänsterna du vill ha offerter på

Beskriv era behov lite närmare

Mobilabonnemang

Växel

Bredband / Fiber

Digitala tjänster

Körjournaler

Bokföring / Redovisning

Kontaktinformation

Välj minst ett sätt att bli kontaktad på

Vi på Offertway bryr oss om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina person/bolags uppgifter. Genom att klicka på knappen "Skicka förfrågan" skickar du in din förfrågan och godkänner vår integritetspolicy för att använda Offertway tjänst

Varför Offertway?

1. Du spar tid.

Vi gör förarbetet och samlar in offerterna åt dig. Sen bestämmer du själv hur du vill gå vidare.

2. Kostnadsfritt och ej bindande.

Att samla och jämföra förslag via Offertway är alltid kostnadsfritt för dig och ditt företag.

3. Du sänker era kostnader.

Företag som jämför via Offertway sparar upp till 40% gentemot sina befintliga tjänstekostnader.

Urval av leverantörer att få offerter på

Vad är bra att tänka på vid valet av elektronisk körjournal

Det finns många leverantörer av elektroniska körjournaler. Prisklasser och funktioner är varierande så fundera på vad som är viktigt för just ert företag. Gör en checklista och kolla med varje återförsäljare att de bemöter era önskemål. Betydelsefulla funktioner att ha med i sin offertförfrågan brukar vara identifiering av chaufför, lagring av data (gärna med historik sparad för flera år) och anpassade scheman mellan resor för tjänst och privat bruk. I storstadsregionerna kan även logg av trängselskatt vara viktigt för att den elektroniska körjournalen ska kännas komplett. Statistik över resorna, analysverktyg och körrapporter har varje leverantör webbaserat via ett inloggat läge på sin hemsida. Många digitala körjournaler erbjuder även en applikation för mobiltelefonen då det ofta är lättare till hands för användaren av fordonet.Vilka leverantörer av elektroniska körjournaler finns det?


Abax körjournal

Störst av alla leverantörer är Abax körjournal. Med över 34 000 st. företag har Abax körjournaler snabbt blivit marknadsledande av digitala körjournaler. Abax Körjournaler hjälper ert företag att bli mer effektivt vilket i längden gör er mer lönsamma som bolag. Installationerna går smidigt och tekniken hos Abax körjournaler uppfyller Skatteverkets alla dokumentationskrav. Loggning av trängselskatt är möjligt i Abax digitala körjournaler och rapporter finns både som portal och automatiska epost-utskick.

Automile

Automile blev en snabb raket på den svenska marknaden. Efter att ha fokuserat främst mot det större företagssegmenten har Automile idag över 15 000 st. företagskunder. Automile är elektroniska körjournal med de flesta funktioner man kan förvänta sig. Rapporterna från Automile är både enkla att analysera och smidiga att exportera för medarbetaren. Automile uppfyller också Skatteverkets krav och trängselskatter loggas per automatik. Automile köptes för några år sedan upp av Abax Körjournaler och de båda digitala körjournals-leverantörerna påminner mycket om varandra. Hur Automile och Abax gemensamma framtid ser ut är fortfarande ovisst och idag drivs deras erbjudanden helt separat. 

RingUp Körjournal

Många av Offertways anslutna återförsäljare erbjuder sina egna, väl utrustade elektroniska körjournaler. Ett av de populära alternativen är Ringup Körjournal från återförsäljarkedjan med samma namn. Ringup Körjournal är en komplett digital körjournal, godkänd enligt Skatteverket och innehåller många viktiga funktioner. Med det omtyckta gränssnittet och appen ”Ringup körjournal” får bolagets anställda enkel åtkomst till sina körjournaler. GPS-signaler positionerar företagsbilarna i realtid och RingUp Körjournal fungerar både i Sverige samt Europa. 

Connected Car från Dialect

Ett annat omtyckt alternativ är Connected Car från återförsäljarkedjan Dialect. Connected Car en smart och anpasslig digital körjournal som lämpar både det lilla och stora företaget. Connected Car uppfyller alla Skatteverkets krav och med en rikstäckande kedja erbjuder Dialect ert företag lokal service på sina installationscenter på en ort nära dig.Välj rätt elektronisk körjournal med Offertway

Med Offertways tjänst får ni offerter på flertalet elektroniska körjournaler. Välj den som har bäst funktioner eller den leverantörer som erbjuder billigast elektronisk körjournal. Våra anslutna återförsäljare erbjuder offertförslag från Abax Körjournal, Ringup Körjournal, Dialects Connected Car och många fler. Våra anslutna återförsäljare tar snabbt fram bra alternativ och ert företag kan enkelt jämföra priser och villkor från dem olika leverantörerna. Säkra rätt digitala körjournaler till er verksamhet. 

Gör en kostnadsfri offertförfrågan idag!