• Om Offertway

  • Läs om oss och vår jämförelsetjänstOm OffertwayVälkommen till Offertway. Sveriges bästa jämförelsetjänst av företagstjänster med månatliga kostnader. Vår jämförelsetjänst förenklar skeendet för företagare som är i behov av att välja eller omförhandla tjänster till sin verksamhet. Via ett digitalt formulär på Offertway.se och våra anslutna tjänsteleverantörer kan du enkelt se vad de största aktörerna erbjuder för pris och lösningar för just dig och ditt företag.

Offertway har kontor i Stockholm där vi alla arbetar mot samma ömsesidiga mål – Att skapa möjligheten att kunna jämföra förslag samt att förbättra priser och villkor till ditt företag. Vad kan Offertway hjälpa mitt företag med?


Vi hjälper dig som företagare att ta fram beslutsunderlag om vilket företagserbjudande som passar dig och ditt företag bäst. Detta gör vi genom vår smidiga jämförelsetjänst. Att använda Offertway är både kostnadsfritt och ej bindande, dvs. ditt företag har inget köpkrav på aktörernas anbud som du jämför. Du använder jämförelsetjänsten genom att fylla i vårt webbaserade formulär som bara tar 1–2 minuter. Inom kort får du och företaget sedan skarpa offertförslag från Sveriges bästa leverantörer av dina efterfrågande företagstjänster. Idag erbjuder vi jämförelser på tjänster som Mobilabonnemang, Företagstelefoni, Bredband, CRM-system, Redovisningstjänster, Elektroniska Körjournaler och GPS-Spårningstjänster. 

Skapa kostnadsfri förfrågan

Välj tjänsterna du vill ha offerter på

Beskriv era behov lite närmare

Mobilabonnemang

Växel

Bredband / Fiber

Digitala tjänster

Körjournaler

Bokföring / Redovisning

Kontaktinformation

Välj minst ett sätt att bli kontaktad på

Vi på Offertway bryr oss om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina person/bolags uppgifter. Genom att klicka på knappen "Skicka förfrågan" skickar du in din förfrågan och godkänner vår integritetspolicy för att använda Offertway tjänst

Varför Offertway?

1. Du spar tid.

Vi gör förarbetet och samlar in offerterna åt dig. Sen bestämmer du själv hur du vill gå vidare.

2. Kostnadsfritt och ej bindande.

Att samla och jämföra förslag via Offertway är alltid kostnadsfritt för dig och ditt företag.

3. Du sänker era kostnader.

Företag som jämför via Offertway sparar upp till 40% gentemot sina befintliga tjänstekostnader.

Urval av leverantörer att få offerter på