Om Offertway


Offertway är Sveriges största jämförelsetjänst av företagstjänster. Här kan du läsa mer om oss och vår populära jämförelsetjänst.Vår jämförelsetjänst förenklar skeendet för företagare som är i behov av att välja eller omförhandla tjänster till sin verksamhet. Via ett digitalt formulär på Offertway.se fyller du enkelt i vilka tjänster du önskar få erbjudanden på och kort därefter återkommer Sveriges ledande leverantörer och mobiloperatörer med skräddarsydda priser och lösningar för just dig och ditt företag.


Offertway har kontor i Stockholm där vi alla arbetar mot samma ömsesidiga mål – Att skapa möjligheten att kunna jämföra förslag samt att förbättra priser och villkor till ditt företag.Vad kan Offertway hjälpa mitt företag med?


Vi hjälper dig som företagare att ta fram beslutsunderlag om vilket företagserbjudande som passar dig och ditt företag bäst. Detta gör vi genom vår smidiga jämförelsetjänst. Att använda Offertway är både kostnadsfritt och ej bindande, dvs. ditt företag har inget köpkrav på aktörernas anbud som du jämför. Du använder jämförelsetjänsten genom att fylla i vårt webbaserade formulär som bara tar 1–2 minuter. Inom kort får du och företaget sedan skarpa offertförslag från Sveriges största leverantörer och mobiloperatörer av dina efterfrågande företagstjänster.

Tjänster att jämföra
Idag erbjuder vi jämförelser på tjänster som Mobilabonnemang, Företagstelefoni, Telefonväxlar, Bredband, Nätverk- och säkerhetssystem, Redovisningstjänster, Elektroniska Körjournaler och GPS-Spårningstjänster. 


Samla ditt företags priser här - Kostnadsfritt

Välj tjänsterna du vill ha offerter på

Beskriv era behov lite närmare

Mobilabonnemang

Växel

Bredband / Fiber

Digitala tjänster

Körjournaler

Bokföring / Redovisning

Kontaktinformation

Välj minst ett sätt att bli kontaktad på

Vi på Offertway bryr oss om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina person/bolags uppgifter. Genom att klicka på knappen "Skicka förfrågan" skickar du in din förfrågan och godkänner vår integritetspolicy för att använda Offertway tjänst

Samla och jämför priser från

Vad tycker andra företagare?

Lyssna inte bara på oss. Hör vad andra företagare har att säga om vår kostnadsfria tjänst: