Om ABAX


Företaget ABAX grundades i vårt grannland Norge år 2003 men dagens huvudsakliga tjänst Elektronisk Körjournal startades igång omkring sex år senare i ett projekt tillsammans med företaget Electronic Tracking System (ETS). Idag har ABAX en marknadsledande position inom Telematikgenren och är den största aktören inom Elektroniska Körjournaler och GPS-spårningstjänster som Verktygsspårning och utrustningskontroll.

ABAX huvudkontor återfinns i Larvik men verksamheten sker även på flera andra marknader. Förutom från Sverigekontoret som finns i Västerås erbjuder ABAX sina tjänster i Belgien, Danmark, Finland, England, Nederländerna och Polen. Under 2017 fick ABAX nya ägare då den tidigare ägaren Norvestor Equity AS sålde ABAX till Investcorp.


Välj ABAX Körjournal med Offertway


ABAX kan via Offertway erbjuda flertalet tjänster för ditt företag. Den populära tjänsten Elektronisk Körjournal följer Skatteverkets krav på dokumentation och har flera smidiga extratjänster som bl.a. Förar-ID och automatisk registrering av trängselskatt. Utöver det är ABAX en väl etablerad leverantör av andra GPS-tjänster som t.ex. Utrustningskontroll och Verktygsspårning. Genom att göra en förfrågan och jämföra företagstjänster genom Offertway kan du och företaget vara säkra på att få det bästa möjliga erbjudandet från ABAX.


ABAX Företagstjänster


ABAX Access
ABAX Smart Connect
Elektronisk körjournal
Fordonskontroll
Förar ID
Förarbeteende
Mobilapp
Trängselskatt
Utrusningskontroll
Verktygsspårning
Få Offert från ABAX

Välj tjänsterna du vill ha offerter på

Beskriv era behov lite närmare

Mobilabonnemang

Växel

Bredband / Fiber

Digitala tjänster

Körjournaler

Bokföring / Redovisning

Kontaktinformation

Välj minst ett sätt att bli kontaktad på

Vi på Offertway bryr oss om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina person/bolags uppgifter. Genom att klicka på knappen "Skicka förfrågan" skickar du in din förfrågan och godkänner vår integritetspolicy för att använda Offertway tjänst

.

Vad tycker andra företagare?

Lyssna inte bara på oss. Hör vad andra företagare har att säga om vår kostnadsfria tjänst: