Tele2 Företag


Om Tele2


Företaget Tele2 grundades 1993 av Jan Stenbäck och är idag Sveriges näst största mobiloperatör. På företagssidan är Tele2 en väl etablerad aktör med både flera års erfarenhet och kunskap inom B2B-lösningar. Tack vare egen organisk tillväxt kombinerat med uppköp av bl.a. Comhem och företagsoperatören TDC Sverige har Tele2 idag över 100 000 företagskunder. Under de senaste åren har Tele2 gjort stora satsningar på mobilnätet och breddat tjänsteutbudet med nya innovativa företagslösningar baserad på 5G-teknik. Således har Tele2 utvecklats till en helhetsleverantör av företagstelefoni, växellösningar, bredband och andra digitala tjänster inom smart kommunikation med. Tele2s största ägare är Kinnevik och mobiloperatörens svenska huvudkontor återfinns i Kista. Förutom i Sverige erbjuder operatören även sina Telefoni- och kommunikationstjänster i sju länder. 


Välj Tele2 företagsabonnemang  och Bredband med Offertway


Tele2 kan via Offertway erbjuda många av sina företagsabonnemang och digitala tjänster till ditt företag. Tele2 erbjuder dels moderna företagsabonnemang med obegränsad surf men också många andra smarta kommunikationstjänster. Genom att göra en förfrågan och jämföra abonnemangstjänster via Offertway kan du och företaget vara säkra på att få den bästa möjliga lösningen från Tele2. Att göra en förfrågan via Offertway är kostnadsfritt och tar endast ett par minuter. Inom kort återkommer sedan en Tele2-kontakt med passande förslag utefter ditt företags önskemål och intressen.


Tele2 Företagstjänster


Telefonitjänster
Tele2 Företagsabonnemang
IP-telefoni
Fast Företagstelefoni  Tele2 Växel
Tele2 Contact Center Bredbandstelefoni
Teams-telefoni
Tele2 E-sim
Repeaterlösningar 5G-täckning


Internettjänster

Mobilt bredband företag
Dedikerad Fiber
Fast bredband företag
Obegränsad uppkoppling


Nätverkstjänster

Private Mobile Network

SD WAN Pro
Tele2 Guest portal
Internet Access Point
VPN-tjänster

Network as a service
Övriga företagstjänster

Microsoft 365
Mötestjänster
Brandväggar
IoT-tjänster
Datacenterlösningar
SMS-tjänster

Få prisförslag på Tele2s företagstjänster

Välj tjänsterna du vill ha offerter på

Beskriv era behov lite närmare

Mobilabonnemang

Växel

Bredband / Fiber

Digitala tjänster

Körjournaler

Bokföring / Redovisning

Kontaktinformation

Välj minst ett sätt att bli kontaktad på

Vi på Offertway bryr oss om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina person/bolags uppgifter. Genom att klicka på knappen "Skicka förfrågan" skickar du in din förfrågan och godkänner vår integritetspolicy för att använda Offertway tjänst

.

Vad tycker andra företagare?

Lyssna inte bara på oss. Hör vad andra företagare har att säga om vår kostnadsfria tjänst: