Telia Företag


Samla företagspriser direkt av Telia Företag via Offertway


Att göra en förfrågan är kostnadsfritt och tar endast 1 minut. Kort därefter återkommer en Telia-medarbetare med skräddarsytt erbjudande utefter ditt företags önskan och behov. Du väljer själv hur du vill gå vidare med förslaget.


Om Telia


Telia grundandes redan 1853 i form av Kongl. Elecktriska Telegraf-Werket (senare Televerket) och var då både en myndighet samt en affärsdrivande statlig enhet. I samband med bolagiseringen 1993 bildades sedan Telia och de är än idag Sveriges största mobiloperatör och kommunikationsleverantör för företag. Med sina stora satsningar på mobilnätet och infrastruktur erbjuds flertalet mobila tjänster till företag och verksamheter i alla segment. Förutom populära tjänster som Telia företagsabonnemang och bredband erbjuds även bl.a. den molnbaserade växeln Telia Touchpoint samt olika säkerhets- och nätverkstjänster för företag. 


Telia Sverige AB har sitt huvudkontor i Solna och ingår i moderbolaget Telia Company som erbjuder företagsabonnemang, kommunikationslösningar och IoT-tjänster i hela Norden och Baltikum.

Få erbjudanden på företagsabonnemang och Bredband från Telia via Offertway


Telia kan via Offertway erbjuda flertalet företagstjänster för dig och din verksamhet. Med ett välutvecklat och modernt mobilnät erbjuds både mobila företagsabonnemang, telefonväxel, bredband- och nätverkslösningar av den senaste smarta tekniken. Genom att göra en förfrågan och jämföra mobilabonnemang och andra företagstjänster kan du och företaget vara säkra på att få det bästa möjliga erbjudandet direkt från Telia företag.Telias Företagstjänster


Telefonitjänster
Telia Företagsabonnemang
Telia Touchpoint Växel
Molnbaserade växlar
ACE kontaktcenter
Kontaktcenterlösningar
Bredbandstelefoni
Fast Telefoni Teams-telefoni
Repeaterlösningar Telia E-sim
5G-täckning  Nummertjänster


Internettjänster
Mobilt bredband företag
Telia DataNet
Bredband Start Företag
Bredband Pro Företag
Telia Fiber Företag Telia Öppen Fiber företag


Nätverkstjänster
LAN och Trådlöst LAN
WAN
SD WAN
Dedikerade mobilnät
Internetaccesser
Nätverk som tjänst


Övriga företagstjänster
Microsoft 365 Mötestjänster
Telia Cybersäkerhet IoT-tjänster
M2M Kontroll Telia ConnectivityHämta din offert från Telia här – Tar 1 minut

Välj tjänsterna du vill ha offerter på

Beskriv era behov lite närmare

Mobilabonnemang

Växel

Bredband / Fiber

Digitala tjänster

Körjournaler

Bokföring / Redovisning

Kontaktinformation

Välj minst ett sätt att bli kontaktad på

Vi på Offertway bryr oss om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina person/bolags uppgifter. Genom att klicka på knappen "Skicka förfrågan" skickar du in din förfrågan och godkänner vår integritetspolicy för att använda Offertway tjänst

.

Vad tycker andra företagare?

Lyssna inte bara på oss. Hör vad andra företagare har att säga om vår kostnadsfria tjänst: