• Press och Media


Pressutskick2021-05-27  

Offertway växlar upp. Nu investerar riskkapitalbolaget Aggregate Media 3,5 miljoner SEK och går in som delägare i B2B-tjänsten.


Att som företagare välja rätt abonnemangsavtal inom IT och telefoni kan vara svårt, tråkigt och tidsödande. Att välja fel abonnemangsavtal kan därtill också bli väldigt kostsamt. Offertway erbjuder en enkel digital offert- och jämförelsetjänst som ska vara en hjälpande hand i djungeln av abonnemang. Med ett par knapptryck får företagare offerter på IT- och telefoniavtal från återförsäljare i närområdet – inom 48 timmar.


Offertway, som grundades under 2020 tar nu nästa steg i att hjälpa fler företag till bättre avtal. Riskkapitalbolaget Aggregate Media går in som delägare och investerar 3,5 miljoner SEK.

– Vi har byggt en väl fungerande modell som vi märker gör skillnad för både små och stora företag. Investeringen kommer användas för att nå ut till ännu fler inom B2B-segmentet, där ökad synlighet kommer spela en otroligt viktig roll. Det är tack vare Aggregates investering som vi nu kan ta nästa steg i resan mot att bli en självklar och ledande aktör inom abonnemangsförmedling, säger Jonas Lundqvist, vd på Offertway.

Går in med 3,5 miljoner SEK
Aggregate Media har lång erfarenhet av att skapa tillväxt för både start-ups och etablerade aktörer i Norden. Genom en ökad marknadsföringsbudget hjälper de bolag att etablera sina varumärken och skapa tillväxt. Bolaget har tidigare varit investerare i exempelvis Servicefinder, Compricer, Fortnox samt Cool Company och investerar mediautrymme som expansionskapital genom att byta annonsutrymme mot aktier.

– Vår investering i Offertway ligger i linje med det ökade intresset att digitalisera b2b transaktioner som vi ser växer fram. Offertway gör det enkelt för alla företag att prismässigt optimera sina abonnemangsavtal samtidigt som de matchas med rätt partner långsiktigt. Förutsättningarna för att kunna göra det på bästa sätt är att själva kunna branschen och förstå behoven, vilket vi ser att grundarna genom sin erfarenhet kan, säger Peter Brodén, grundare Aggregate Media.

För mer information, kontakta gärna:

Offertway
 Jonas Lundquist,
vd och medgrundare, tel: 073 425 26 96, mail: jonas@offertway.se

Aggregate Media
 Peter Brodén,
grundare, tel: 070 999 62 64, mail: peter.broden@aggregatemedia.com


Om Offertway

Offertway är en digital offert- och jämförelsetjänst av abonnemangslösningar för företag. Via offertway.se kan företagare enkelt skapa en förfrågan och inom 48 timmar få offerter på olika företagsabonnemang att jämföra mellan. Offertway har anslutit Sveriges ledande återförsäljare av företagskommunikation med lång erfarenhet av tjänster som företagsabonnemang, mobila växlar och elektroniska körjournaler. Läs mer på www.offertway.se


Om Aggregate
Aggregate Media investerar med media som expansionskapital i Sverige, Norge och Finland. Aggregate Media grundades 2002 och har sedan starten investerat i över 250 företag. Exempel på innehav inkluderar Readly, Tibber, eleven, Nextory, Mathem, Babyshop, MrGreen, LeoVegas, Bygghemma, Storytel, Travelpartner, Servicefinder, Compricer, Stor&Liten, Bythjul, Lenson, Fortnox, Outnorth, Bemz och EcoRide. 

Aggregate Medias fonder är gemensamt delägda av flera av Nordens största mediabolag där alla större mediaslag är representerade. Besök aggregatemedia.com för mer information.Skapa kostnadsfri förfrågan

Välj tjänsterna du vill ha offerter på

Beskriv era behov lite närmare

Mobilabonnemang

Växel

Bredband / Fiber

Digitala tjänster

Körjournaler

Bokföring / Redovisning

Kontaktinformation

Välj minst ett sätt att bli kontaktad på

Vi på Offertway bryr oss om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina person/bolags uppgifter. Genom att klicka på knappen "Skicka förfrågan" skickar du in din förfrågan och godkänner vår integritetspolicy för att använda Offertway tjänst

Varför Offertway?

1. Du spar tid

Samla förslag direkt från Sveriges största mobiloperatörer och tjänsteleverantörer – Allt via ett enda formulär.

2. Kostnadsfritt och ej bindande

Att samla och jämföra förslag via Offertway är kostnadsfritt för dig och ditt företag. Du bestämmer även själv hur du vill gå vidare.

3. Du hittar det bästa erbjudandet

Företag som jämför förslag via Offertway försäkrar sig om att alltid få det bästa erbjudandet utefter priser, villkor och funktioner.

Samla och jämför priser från