• Telenor företag

  • Välj rätt Telenor Offert till ert företag


Telenor Företag

Telenor företag är en av Sveriges tre största företagsoperatörer. Med Telenors olika företagsabonnemang samt mobilväxeln Telenor One X erbjuds kompletta telefonilösningar för både det mindre och större företaget. Här nedan listar Offertway fördelar med Telenor Företag, vi redogör både vilka företagsabonnemang som finns, hur företagsväxeln fungerar och berättar även om Telenor företags stora satsning på digitalisering och nätutbyggnad.För vem passar Telenors företagsabonnemang?

Företagskunder hos Telenor kan välja bland fem olika fastprisabonnemang där Telenor företag erbjuder både fria samtal, SMS och MMS. Med Telenor företag finns dessutom många fördelar för företagaren på resande fot. Mobilsurfen ingår i hela EU/EES och dessutom ger Telenor ert företag även möjlighet att surfa i länderna USA, Schweiz och Thailand. Med ett företagsabonnemang hos Telenor ringer dessutom bolagets medarbetare helt gratis till varandra – i hela världen.

Telenors valbara företagsabonnemang:

*Telenors företagsbonnemang kompatibla med 5G

Offertway tipsar! Hos Telenor Företag ingår alltid ett extra SIM-kort för din mobilsurf. Perfekt att använda i iPaden eller i ett mobilt bredband. Det extra SIM-kortet delar samma surfvolym som finns på huvudkortet så se till att välja rätt företagsabonnemang från Telenor. 

Skapa kostnadsfri förfrågan

Välj tjänsterna du vill ha offerter på

Beskriv era behov lite närmare

Mobilabonnemang

Växel

Bredband / Fiber

Digitala tjänster

Körjournaler

Bokföring / Redovisning

Kontaktinformation

Välj minst ett sätt att bli kontaktad på

Vi på Offertway bryr oss om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina person/bolags uppgifter. Genom att klicka på knappen "Skicka förfrågan" skickar du in din förfrågan och godkänner vår integritetspolicy för att använda Offertway tjänst

Varför Offertway?

1. Du spar tid.

Vi gör förarbetet och samlar in offerterna åt dig. Sen bestämmer du själv hur du vill gå vidare.

2. Kostnadsfritt och ej bindande.

Att samla och jämföra förslag via Offertway är alltid kostnadsfritt för dig och ditt företag.

3. Du sänker era kostnader.

Företag som jämför via Offertway sparar upp till 40% gentemot sina befintliga tjänstekostnader.

Urval av leverantörer att få offerter på

Hur fungerar Telenor One X? (Telenors mobila växel för företag)

Missade samtal är missade affärsmöjligheter. Med Telenor One X får ditt företag en smidig molnväxel och säkrar både en professionell kommunikation och en enklare vardag för företagets medarbetare. Offertways rekommendation till företag är att alltid att använda en mobil växel och Telenor One X är både ett användarvänligt samt prisvärt val för er använder Telenors företagsabonnemang. 

Tre fördelar med Telenor One X

1. Chatta i växeln hos Telenor Företag
Som växelkund hos Telenor Företag slipper ni onödiga internmail. Inbyggt i Telenor One X finns nämligen både chattfunktion, videosamtal och fildelning som möjliga tillval. Perfekt att använda för snabb och smidig kommunikation inom företaget.
 

2. Välj din egen placeringsort
Trenden bland företag är att arbeta på valfri plats. Antingen genom aktivitetsbaserade kontor eller jobb från distans och hemmakontor. Med Telenor företagsväxel är du disponibel vart än du väljer att arbeta från. Både mobilappen Telenor One X och datorklienten Telenor Företag Softphone ingår i grunderbjudandet och samtliga medarbetare kan enkelt vara med och svara på inkommande samtal.

3. Prisvärd mobilväxel
Telenor One X är startklar växel och passar de flesta verksamheter. Kostnaderna hos Telenor företag är förmånliga och det är enkelt att både addera eller och ta bort medarbetare i ert växelavtal. Detsamma gäller olika extrafunktioner som telefonist, softphone, och svarsservice – ändra fritt funktionaliteten utefter företagets behov

Offertway tipsar! Betala bara för det ni verkligen använder. Med Telenor One X kan företaget enkelt skräddarsy hur mobilväxeln ska se ut. I grundpaketet ingår nödvändiga tjänster som Hänvisning, Gruppnummer och Menyval. Den mer flitige växelanvändaren välja till ett separat Fastnätsnummer samt Video, Chatt och fildelning för en överkomlig avgift.Hur ser Telenor Företags arbete ut gällande mobilnät, digitalisering och 5G-teknik?

Dagens företagare får allt större förväntan på sig av att vara både tillgängliga och flexibla. För att möta denna förväntan krävs ett bra mobilnät. Telenor Företag har under flera år satsat stort på att tillhandahålla ett snabbt och stabilt mobilnät för sina företagskunder. Väljer du att ringa och surfa med Telenors företagsabonnemang har du idag 4G-täckning på 90% av Sveriges yta. Dessutom är den femte generationens teknik (5G) i full utrullning och Telenor Företag räknar med att år 2023 ska 99,9% av Sveriges befolkning ha åtkomst till 5G. 

Telenor företag tror starkt på framtiden och ser fram emot att vara med och sätta den nya tekniken på Sverigekartan. När mobiloperatörerna lanserade 4G fick vi möjlighet till rörligt internet och företag som Spotify, Foodora och Voi skapade helt nya standarder med hjälp av nätteknikens förmågor. Med kommande 5G-teknik kommer nya affärstjänster och ett helt nytt sätta arbeta kunna uppstå. Med 5G från Telenor Företag kommer trendande tekniker som AI, självstyrande processer och Virtual Reality utvecklas ytterligare – och företagen med det.

Offertway tipsar! Bra att veta är att Telenor Företag delar gemensamma mobilmaster (GSM, 4G och 5G) tillsammans med Tele2 Företag. Tekniken byggs och underhålls i det gemensamma bolaget Net4Mobility.Välj rätt Telenor offert med Offertway

Telenor företag är en av Sveriges största operatörer. Med Telenor företagsabonnemang, växeln Telenor One X och ett framtidsäkrat mobilnät passar deras kommunikationslösningar de flesta bolag. Med Offertways tjänst kan du få Telenorofferter från våra anslutna återförsäljare och jämföra priser och villkor på Telenors företagsabonnemang samt övriga digitala tjänster.

Säkra rätt avtal till företaget – Gör offertförfrågan på Telenor företagsabonnemang idag!