• Telia företag

  • Välj rätt Teliaabonnemang med Offertway


Telia Företag


Telia Företag är Sveriges största operatör av mobilabonnemang och bredband i företagssegmentet. Hos Telia Företag finns flertalet telefoni- och företagstjänster anpassade för verksamheter både stora som små. Offertway har listat fördelar med Telia Företag och berättar mer om bl.a. företagsabonnemangen Telia Jobbmobil och den mobila växeln Telia Touchpoint. Vi har även analyserat Telia företags mobilnät vilket klassas som Sveriges bästa nät 2020*.
Populära företagsbonnemanget Telia Jobbmobil passar de flesta företagen

Telias Företagsabonnemang heter Telia Jobbmobil och är ett mycket populärt alternativ hos företag runtom i landet. Telia Jobbmobil har fria samtal och meddelanden och mms. Surfvolymen finns i fyra olika nivåer där samtliga är redo för nästa generations nätteknik 5G. Telias Företagsabonnemang har även har fri roaming i EU/EES – det innebär att ert företag kan ringa och surfa i EU-länderna precis likadant som hemma i Sverige utan att några oväntade kostnader kommer på företagsfakturan.

Telia valbara företagsabonnemang:

Offertway tipsar! Från Telia Jobbmobil 15 GB och uppåt kan du även surfa i Microsoft 365 företagsappar och företagstjänster utan att din mobilsurf påverkas. 

Skapa förfrågan

Välj tjänsterna du vill ha offerter på

Beskriv era behov lite närmare

Mobilabonnemang

Växel

Bredband / Fiber

Digitala tjänster

Körjournaler

Kontaktinformation

Välj minst ett sätt att bli kontaktad på

Vi på OffertWay bryr oss om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina person/bolags uppgifter. Genom att klicka på knappen "Skicka förfrågan!" skickar du in din förfrågan och godkänner vår integritetspolicy för att använda Offertway tjänst

Varför Offertway?

1. Du spar tid.

Vi gör förarbetet och samlar in offerterna åt dig. Sen bestämmer du själv hur du vill gå vidare.

2. Kostnadsfritt och ej bindande.

Att samla och jämföra förslag via Offertway är alltid kostnadsfritt för dig och ditt företag.

3. Du sänker era kostnader.

Företag som jämför via Offertway sparar upp till 40% gentemot sina befintliga tjänstekostnader.

Urval av leverantörer att få offerter på

Fördjupning av Telia Touchpoint (Telias Mobila växel för företag)

Missade samtal är missade affärsmöjligheter. Med den molnbaserade företagsväxeln Telia Touchpoint säkrar företaget en professionell telefoni och skapar en enklare arbetsdag för företagets medarbetare. A rekommenderar alltid företagare att använda en mobil växel och Telia Touchpoint är både ett användarvänligt och prisvärt alternativ för dig som väljer att ringa och jobbsurfa med Telia Jobbmobil.

Tre fördelar med Telia Touchpoint

1. Enklare att svara på inkommande samtal
Inom många företagsbranscher är en äkta människoröst avgörande om ett företag ska klassas som tillförlitligt. Med en telefonväxel från Telia Företag kan du enkelt styra och utforma hur samtalen ska tas emot av medarbetare eller kopplas till en extern svarsservice om ingen har möjlighet att svara för stunden.

2. Jobba från valfri plats
Allt fler företag har idag möjligheten att arbeta på valfri plats. Antingen genom aktivitetsbaserade kontorsplatser eller jobb hemifrån. Med Telias företagsväxel är du tillgänglig var du än befinner dig. Ladda ner applikationen Touchpoint i mobiltelefonen eller Telia softphone-klienten till datorn och var med och svara på inkommande växelsamtal. 

3. Prisvärd företagsväxel
Telia Touchpoint är en molnbaserad växel och skalbar utefter hur ert företag utvecklas. Kostnaderna hos Telia företag är förmånliga och det är enkelt att både addera och ta bort medarbetare i ert avtal. Detsamma gäller olika funktioner som telefonist, softphone, och svarsservice – ändra funktionaliteten enkelt utefter företagets behov.

Offertway tipsar! Telia Företag har ständigt uppkopplade växelkunder. Med Telia Touchpoint kan du enkelt koppla ihop din Apple Watch och uppdatera hänvisningar eller hantera dina svarsgrupper direkt från klockan. 
Telias mobilnät – stabilt sedan gammalt, bäst i test 2020*

Företag i vår tid behöver ett snabbt och stabilt mobilnät för att kunna tillhandahålla och utveckla sina egna tjänster. Med ett mobilabonnemang från Telia Företag ska du alltid känna trygghet att den bästa tekniken finns tillgänglig. Telia företags mobilnät är sedan länge känt som det bästa mobilnätet på både gles- och landsbygd. Nu visar även färska tester från matföretaget Umlaut att Telias nät rankas som bäst i test på både surf och samtal och crowd. Telia företags utrullning av den nya 5G-tekniken pågår för fullt och målet är att nästa generations mobilnät ska nå 90% av svenska befolkningen till år 2023. I samband med att 5G-nätet rullas ut rustar Telia Företag även upp 4G-masterna vilket ska fördubbla kapaciteten. Med snabbare mobilsurf, stabilare uppkoppling och ett Telia Jobbmobil obegränsad surf har ert företag alla förutsättningar för att kunna arbeta snabbt och flexibelt i organisationen. 

Offertway tipsar! Har ert företag som krav på leverantörer att tillhandahålla hållbara och miljösmarta tjänster. Telia företag är ett miljösmart val och mobiloperatören använder endast förnybar el i sitt mobilnät. 
Välj rätt Telia offert med Offertway

Telia företag är inte bara Sveriges största operatör. Enligt SKI:s undersökning 2020 har Telia även Sveriges nöjdaste företagskunder. Med abonnemangsformerna på Telia Jobbmobil, den molnbaserade växeln Telia Touchpoint och ett stabilt mobilnät passar Telia Företag de flesta av bolag. Med Offertways tjänst får ert företag smidigt in Telia-offerter från våra anslutna återförsäljare. Jämför enkelt priser och villkor på Telias företagsabonnemang, telefoni och bredbandstjänster från Sveriges största mobiloperatör. 


Säkra rätt Telia-avtal till företaget – Gör en offertförfrågan på Telia företagsabonnemang idag!