• Tre Företag

  • Välj rätt Tre-offert för ert företag


Tre Företag

Mobiloperatören Tre är en av Sveriges fyra stora aktörer. Efter att historiskt ha fokuserat mest på privatmarknaden har det satsats rejält på Tre Företag under de senaste åren. Idag erbjuder mobiloperatören en komplett telefonilösning med både obegränsat 3Företagsabonnemang och 3Företags Växel. Offertway har listat fördelar med Tre Företag och samlat bra information om mobiloperatörens företagstelefoni, mobilnät samt framtidssatsning inom företagssegmentet.En abonnemangstyp räcker enligt Tre Företag

Val av mobilabonnemang ska vara enkelt tycker Tre Företag. För några år sedan slopade därför operatören alla olika typer av abonnemangsformer och skapade ett enda företagsabonnemang - 3Företag obegränsat. För den som vill komplettera med ett mobilt bredband för företag finns även ett motsvarande abonnemang 3Bredband företag med obegränsad surf.

Tre Företag Mobil- och Bredbandsabonnemang

Offertway tipsar! En populär tilläggstjänst hos Tre företag är 3Världen Företag. Med 3Världen Företag får ert bolag förmånliga utlandspriser och upp till 100 GB surf på resor inom både EU/EES och delar av övriga världen. Tre företagstjänster är alltid obundna och går att addera till/ ta bort i samband med företagsresan. Förutom surf i EU/EES ingår bl.a. länder som Brasilien, Turkiet, USA och Kina i tillvalet hos Tre företag. 

Skapa kostnadsfri förfrågan

Välj tjänsterna du vill ha offerter på

Beskriv era behov lite närmare

Mobilabonnemang

Växel

Bredband / Fiber

Digitala tjänster

Körjournaler

Bokföring / Redovisning

Kontaktinformation

Välj minst ett sätt att bli kontaktad på

Vi på Offertway bryr oss om din personliga integritet och vår integritetspolicy förklarar hur vi samlar in och använder dina person/bolags uppgifter. Genom att klicka på knappen "Skicka förfrågan" skickar du in din förfrågan och godkänner vår integritetspolicy för att använda Offertway tjänst

Varför Offertway?

1. Du spar tid.

Vi gör förarbetet och samlar in offerterna åt dig. Sen bestämmer du själv hur du vill gå vidare.

2. Kostnadsfritt och ej bindande.

Att samla och jämföra förslag via Offertway är alltid kostnadsfritt för dig och ditt företag.

3. Du sänker era kostnader.

Företag som jämför via Offertway sparar upp till 40% gentemot sina befintliga tjänstekostnader.

Urval av leverantörer att få offerter på

Smidig växeltelefoni från Tre företag

Tillgänglighet och bra kommunikation är a och o för vår tids företagande. 3Växel riktar sig till småföretagare och er med ett enklare men fortfarande viktigt växelbehov. Tres mobila växel har likt de övriga operatörerna en egen molnväxel, som enkelt kan adderas till företagsabonnemanget, appen laddas enkelt ner genom att söka på 3Växel i App Store eller Google Play. 

Tre fördelar med Tre Företagsväxel

1.  Anslut andra operatörer 
Att använda mobil växel från Tre Företag ska inte kännas begränsat. Därför har mobiloperatören gjort det möjligt för företag att lägga till externa mobilnummer från andra svenska operatörer i 3Växel. Om ert företag i samband med en nyanställning exempelvis tar över ett bundet mobilabonnemang från en annan operatör kan den nya medarbetaren ändå vara delaktig i er växel hos Tre företag.

2. Skräddarsy växeln med tilläggstjänster från Tre Företag
Tre företag erbjuder många extratjänster för sina växelkunder med specifika behov. Bland annat finns samtalsinspelning, AD-koppling och softphone som populära tillval för den som vill ge företagsväxeln lite extra krydda.

3. Bestäm din egen arbetsplats för dag för dag
Tre Företag tror på en modern och flexibel tillvaro för sina företagskunder. Med 3företagsväxel kan varje medarbetare jobba från valfri ort och ändå vara tillgängliga för inkommande växelsamtal. Med den molnbaserade växln från Tre företag laddar du enkelt ner växelappen och är tillgänglig för intern och extern samtalshantering. 

Offertway tipsar! Hos Tre företag finns dessutom kalenderintegration som en valbar växelfunktion. Koppla er Outlook kalender med växeln från 3 Företag och säkra uppdaterad status per automatik (möte, frånvaro, utbildning osv)Mobilnät och framtidens 5G-teknik från Tre Företag

Företagarnas förväntningar på mobilnät och höga och uppstickaren Tre företag vill bemöta dessa krav. Under de senaste åren har operatören genomfört många uppgraderingar i nätet och surfhastigheterna har ökat på flera av Sveriges platser. Beroende på vart ert bolag har sin verksamhet kan ni surfa med 3G, 4G och 4G+ hos Tre Företag. Väljer ni att ringa med mobilabonnemanget 3Företag täcker idag mobilnätet 98,9% av Sveriges befolkning. 

Även framtidens teknik (5G) byggs för fullt hos Tre företag. Operatören har i startskedet valt att testa tekniken på konsumenter men siktar på att lansera vidare för företagare inom kort. Den befintliga abonnemangsformen 3Företag är förberett och redan idag kan ca 16% av Sveriges befolkning ha åtkomst till den femte generationens mobilnät hos operatören 3. 

Utan internet fungerar inte dagens arbeten. Förutom hastighet är därför också stabiliteten i mobilnätet väldigt viktigt. Tre Företag övervakar sitt nät 24 timmar om dygnet för att minska risk för driftstörningar eller strömavbrott. Dessutom har Tre Företag alternativa säkerhetslösningar och en strategiskt placerad infrastruktur för att minimera eventuella problem för ert företag om något oväntat skulle ske mobilnätet.

Offertway tipsar! Det finns många aspekter som påverkar upplevelserna kring mobiltäckning. Det är ett förhållande mellan er arbetsplats, hårdvara som används och operatörens mobilnät. Be gärna om ett komplett täckningstest från någon av de offererande Återförsäljarna innan ni ingår avtal. Välj rätt Tre-offert med Offertway

Tre företag är en av Sveriges största operatörer. Med Tre företagsabonnemang, 3växel och ett uppgraderat mobilnät passar operatören många företag. Med Offertways tjänst får ni offerter från våra anslutna återförsäljare och kan enkelt jämföra priser och villkor på 3företagsabonnemang och övriga kommunikationstjänster från Tre Företag.

Säkra rätt avtal till företaget – Gör offertförfrågan på Tre företagsabonnemang idag!